واکسن سل دارای محدودیتهایی است و تحقیق برای تهیه واکسن سل جدید در حال انجام است.[۱۲۰] چند کاندیدای احتمالی در حال حاضر در فاز ۱ و ۲ کارآزمایی بالینی هستند[۱۲۰] و همچنین دو رویکرد اصلی در حال تلاش برای بهبود اثربخشی واکسن موجود هستند:
نظرات درباره بیماری سلیاک ناشناس گفت: ۱۴۰۳/۰۱/۱۰ در ۲:۱۷ ق٫ظ چرا میگن مشروبات الکلی برا سلیاک مضرنیست آخه پرز معده رو میبره که
راز مهم مادران ژاپنی؛ چرا آنها از کالسکه کودک استفاده نمی کنند؟
○ ابتلا به دیابت، بیماری کلیوی مرحله نهایی یا برخی سرطانها
افرادی که در آن نزدیکی باشند، میتوانند با نفس کشیدن باکتریها به این عفونت آلوده شوند.
یونس گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ در ۸:۲۱ ب٫ظ من به این بیماری دچار هستم و در کنار این بیماری کلیه هام دفع پروتئین دارند، عملا من هیچ غذایی نمیتونم مصرف کنم غذای بدون گلوتن هم تو شهر ما وجود بیماری سل ریوی و درمان آن نداره
برای درمان سل فعال، از ترکیب داروهای ضدباکتری (آنتیباکتریال) استفاده میشود. رایجترین انواع دارو برای درمان سل، ریفامپین، پیرازینامید و استرپتومایسین هستند.
بازی فکری: اگه خیلی بهداشت سرت میشه، بگو کدوم آبخوری تمیز و سالمه؟
● افرادی که سیستم ایمنی بدنشان به خوبی کار میکند ممکن است علائم سل را تجربه نکنند، حتی اگر به این باکتری مبتلا شده باشند.
برای تشخیص و درمان بیماری سلیاک باید به متخصص گوارش مراجعه کنید. در دکترتو میتوانید با بهترین متخصص گوارش آشنا شوید، به صورت آنلاین یا تلفنی با آنها مشورت کنید و یا برای دریافت نوبت حضوری اقدام کنید.
اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک هرگز نمیدانند که به این بیماری مبتلا هستند.
● باکتری سل از طریق قطرات آلوده در هوا منتقل میشود. هنگامی که این قطرات وارد هوا میشوند، هرکسی که در نزدیکی است میتواند آنها را استنشاق کند.
● سایر داروهایی که خطر ابتلا به سل فعال را افزایش میدهند تا بیماریهای زیر را درمان کنند:
در سال ۲۰۰۷، کشور دارای بیشترین میزان شیوع تخمینی سل، سوازیلند با ۱٬۲۰۰ مورد در هر ۱۰۰٬۰۰۰ نفر بود. هند در کل بیشترین میزان شیوع را با ۲٫۰ میلیون مورد جدید داشت.